Monatlicher Archiv: Mai 2017

Hfz. Mehas Alija Falënderimi i takon Zotit të botëve, salavatet dhe selamet i takojnë të Dërguarit të Tij, familjes, shokëve dhe gjithë atyre që e pasojnë për të mirë deri në ditën e gjykimit. “Thuaj: „Vetëm mirësisë së All-llahut dhe mëshirës së Tij le t’i gëzohen, se është shumë më e dobishme se ajo që […]

Të nderuar dhe të respektuar vëllezër e motra! Ju informojmë se sonte, pas namazit të akshamit, fillojmë me muajin e Ramazanit dhe me namazin e parë të Tarivisë.  Andaj, ju urojmë me gjithë shpirt e zëmër ardhjen e këtij muaji të shenjtë dhe të mrekullueshëm. Allahu xh.sh. na mundësoftë të gjithëve që të kemi agjërim […]

Veröffentlicht am Lajme

Hfz. Mehas Alija Falënderimi i takon Zotit të botëve, salavatet dhe selamet i takojnë të Dërguarit të Tij, familjes, shokëve dhe gjithë atyre që e pasojnë për të mirë deri në ditën e gjykimit. “E kush e përjeton prej jush këtë muaj le të agjërojë.” (Kur’an: Bekare, 185) “Kush agjëron Ramazanin me besim dhe duke […]

Hfz. Mehas Alija “Besimtarë janë vetëm ata që i besuan All-llahut, të dërguarit e Tij, e mandej nuk dyshuan dhe u përpoqën për hir të All-llahut me pasurinë dhe me jetën e tyre. Të tillë janë ata të vërtetit.”  (Huxhurat, 15). Falënderimi i takon Zotit të botëve, salavatet dhe selamet i takojnë të Dërguarit të […]

Hfz. Mehas Alija Falënderimi i takon Zotit të botëve, salavatet dhe selamet i takojnë të Dërguarit të Tij, familjes, shokëve dhe gjithë atyre që e pasojnë për të mirë deri në ditën e gjykimit. “O ju që keni besuar, largohuni prej dyshimeve të shumta, meqë disa dyshime janë mëkat dhe mos hulumtoni për zbulimin e […]