Monatlicher Archiv: November 2016

Në pasditen e së enjtes, me datë 15.09.2016, xhaminë El-Hidaje në qytetin e St. Gallenit në Zvicër, e vizitoi një grup pensionistësh prej 30 vetash nga Spitali kantonal i qytetit, vizitë kjo e cila ishte si rezultat i bashkëpunimit të gusht midis Organizatës multinacionale islame – DIGO, Spitalit kantonal dhe xhamisë El-Hidaje.  Me këtë rast […]

Vëllezër dhe motra të nderuara, Shpesh ndodh  që njeriu të humbë nga shikimi kohën e shkurtër të kësaj bote dhe të periudhës në të cilën jeton. Për këtë, duhet të mendojmë shumë rreth fjalëve të Allahut xh.sh., ku thotë: “…ditën kur do ta përjetojnë atë që u është premtuar, atyre u duket sikur nuk kanë […]