Urime Ramazani, ky muaj i bekuar

image1Të nderuar dhe të respektuar vëllezër e motra!

Ju informojmë se sonte, pas namazit të akshamit, fillojmë me muajin e Ramazanit dhe me namazin e parë të Tarivisë.  Andaj, ju urojmë me gjithë shpirt e zëmër ardhjen e këtij muaji të shenjtë dhe të mrekullueshëm.

Allahu xh.sh. na mundësoftë të gjithëve që të kemi agjërim të lehtë e të pranueshëm, shtim të ibadetit, sevape dhe begati të pafundme, si dhe magfireti, mëshira dhe ndihma e Allahut Fuqiplotë qoftë gjithmonë mbi ne, pra gjatë këtij muaji të Ramazanit, si edhe gjatë gjithë pjesës tjetër të vitit e edhe përgjithmonë! Amin.

Me respekt dhe sinqeritet të thellë!

Me poshtë ju informojmë për aktivitetet dhe agjendën e Ramazanit 2013:

  • Namazi i Sabahut falet 25 min. pas Imsakut;
  • Mukabele para namazit të drekes;
  • Namazi i Akshamit falet 45 min. pas Iftarit;
  • Namazi i Jacisë dhe Teravisë falet në kohën e vet;
  • Iftari i përbashkët dhe tribuna qendrore e Ramazanit do të mbahet më 11 qershor, 2016, pas namazit të akshamit;
  • Natën e Kadrit, xhamia ngel e hapur gjatë tërë natës dhe organizon syfirin;
  • Parkimi i veturave gjatë teravive: Strassenverkehrsamt, në Wilnkeln.
  • Bajrami do të falet në: Tennishalle Ullman, Gaiserwalderstrasse 16., 9015, St. Gallen / Abtwill.

Urime edhe njëherë muaji i Ramazanit dhe agjërim të lehtë!

(El-Hidaje)