Monatlicher Archiv: Juni 2016

Njoftim, 30.06.2016 Të nderuar vëllezër dhe motra, ju njoftojmë se, sipas Kalendarit tonë dhe takvimeve të Bashkësie Islame, nesër, më 01.07.2016, përkon nata e 27-të e muajit të bekuar të Ramazanit, natë e cila, sipas kalendarit musliman konsiderohet si nata më e mirë e vitit, respektivisht Lejletu-l-kadri. Nata e Kadrit është nata në të cilën […]

Hfz. Mehas Alija Allahu i Madhërishëm i ka veçuar dhe vlerësuar disa vende në krahasim me disa të tjera, ashtu sikurse i ka veçuar disa kohë në krahasim me kohë të tjera, kurse karakteristikë e këtyre është se adhurimet e bëra në ato vende dhe kohë të veçanta tërheqin shpërblime shumë më të mëdha, se […]

Të nderuar dhe të respektuar vëllezër e motra! Ju informojmë se sonte, pas namazit të akshamit, fillojmë me muajin e Ramazanit dhe me namazin e parë të Tarivisë.  Andaj, ju urojmë me gjithë shpirt e zëmër ardhjen e këtij muaji të shenjtë dhe të mrekullueshëm. Allahu xh.sh. na mundësoftë të gjithëve që të kemi agjërim […]