Monatlicher Archiv: April 2016

Esselamu alejkum, Vëllezër dhe motra të nderuara, Ju njoftojmë se nesër, 07.04.2016, e enjte, me faljen e namazit të akshamit, fillon edhe koha e Tre muajve, siç njihen në mesin e popullit tonë. Pra, nesër në mbrëmje është një natë e veçantë, me vlera sublime, Nata e Regaibit, që përcakton fillimin e muajit Rexhep, njëri […]