Monatlicher Archiv: Dezember 2015

Hfz. Mehas Alija Falënderimet dhe lëvdatat më të mëdha janë për Allahun e Madhëruar, Zotin dhe Krijuesin e të gjitha botëve. Selami dhe përshëndetjet tona qofshin edhe për të Dërguarin e Allahut, Muhammedin Alejhisselam, mbi familjen e tij të madhe, mbi shokët e tij dhe mbi të gjithë ata që jetuan me të vërtetën në […]

“Trëndafili i dashurisë ndaj Muhammedit a.s., ka filluar të jep aromën e tij në Xhaminë El-Hidaje.” Në mbrëmjen e së shtunës, të datës 26.12.2015, pas faljes së namazit të jacisë, u realizua Tribuna tradicionale kushtuar Muhammedit a.s., dhe veprës së tij. Në një ambiet të ngrohtë dhe plotë respekt për të shënuar ditën e lindjes së […]