Ftesë: Darkë solemne me të rinjtë e xhamisë

ftese

Esselamu alejkum,

Të dashur vëllezër,

Bashkësia Islame El-Hidaje, së bashku me Këshillin Organizativ të futbollit, me rastin e përmbylljes së sezonit dimëror të futbollit në sallë, organizon një takim dhe darkë solemne.

Me këtë rast janë të ftuar të gjithë ata që kanë marrë pjesë në takimet futbollistike, si dhe të gjithë të rinjtë e xhamisë El-Hidaje.

 Takimi:       E shtunë, 27.04.2013

Ora:            Prej orës 18:00

Vendi:        Xhamia El-Hidaje

Prezenca juaj do të na e begatonte takimin tonë.

Esselamu alejkum,

Ju mirëpresim!

Këshilli Organizativ i Futbollit
El-Hidaje