Imami ligjëron në Rebstein me rastin e Mevludit të Pejgamberit a.s.

Repstein

Më 08 shkurt 2013, e premte, në xhaminë “Al-Shems” në Rebstein, imami i xhamisë sonë hfz. Mehas Alija, u ftua si ligjërues me rastin e shënimit të ditëlindjes së Muhammedit a.s.

 Imami ligjëroi mbi temën “Shenjat që flasin për Muhammetit a.s.”

 Të pranishëm ishin edhe anëtarë të kryesisë dhe xhematë të xhamisë sonë.

 Në manifestim morën pjesë edhe imamëlerë dhe hoxhallarë të tjerë të xhamive për rreth dhe më largë.

 Në fund, imami i xhamisë Al-Shems, Enes ef. Koshi, ftoi mysafirët dhe xhematin në koktejin e përgatitur nga xhemati i tij me rastin e shënimit të Mevludit.